Гарбуз називають чемпіоном за вмістом корисних речовин

Гарбуз називають чемпіоном за вмістом корисних речовин, які необхідні для нормальної роботи людського організму. У складі: бета-каротин, вітамінами С, Е, В1, В2, РР, багато калію, кальцію, заліза, магнію, міді. 

Корисні властивості гарбуза для здоров'я:

- позитивно впливає на функціонування кишечника
- знижує ризик розвитку гіпертонії, атеросклерозу та інших захворювань серцево-судинної системи
- стимулює діяльність нирок, біохімічні процеси в печінці
- корисний при захворюваннях органів травлення (наприклад, гастриту)
- сприяє підтримці і зміцненню зору
- виводить з організму холестерин, токсини, шлаки
- підвищує імунні функції людини
- виводить з організму зайву рідину
- позбавляє від глистів та інших кишкових паразитів
- поліпшується сон, активізуються увага, пам'ять
- при зовнішньому застосуванні лікує опіки, запалення 

Властивості для краси:

- вітамін А в складі є сильним антиоксидантом і перешкоджає появі ранніх зморшок
- багата суміш жирів омега-3 і омега-6 робить шкіру м'якою, еластичною і зволоженою, надає блиск волоссю
- вітаміни В3 і В6 у складі допомагають оновленню клітин шкіри (у поєднанні з цинком) і підтримують гормональний баланс
- гарбуз малокалорійний і багатий на клітковину, що дозволяє використовувати його в раціоні для зниження ваги

Будьте здоровими та красивими;)

Ключові слова: