Все про користь хурми
Опубліковано admin пт, 21 серпня 2015р.
На сьогоднішній день бажаючих поласувати хурмою досить багато і все це можна пояснити тим, що ягода володіє не тільки приємним смаком, але й містить багато корисних речовин. Хурму дуже часто називають «їжею богів», «помаранчевим сонцем», «китайським персиком». Усі ці назви так чи інакше пов’язані з батьківщиною хурми — Китаєм і Японією. Вважається, що хурма з’явилася у Китаї та Японії задовго до нашої ери, а до Європи потрапила вперше лише в 1760 році (на південь Франції), далі її почали вирощувати в Італії, Алжирі, Єгипті, США. В даний час хурма росте також в Узбекистані, Грузії, Криму, Азербайджані, Краснодарському краї.
Існує до 500 видів хурми, які відрізняються за розмірами, кольором і смаковими якостями.
Як же вибирати хурму?