гарбуз

Гарбуз називають чемпіоном за вмістом корисних речовин

Гарбуз називають чемпіоном за вмістом корисних речовин, які необхідні для нормальної роботи людського організму. У складі: бета-каротин, вітамінами С, Е, В1, В2, РР, багато калію, кальцію, заліза, магнію, міді. 

Корисні властивості гарбуза для здоров'я:
- позитивно впливає на функціонування кишечника
- знижує ризик розвитку гіпертонії, атеросклерозу та інших захворювань серцево-судинної системи
- стимулює діяльність нирок, біохімічні процеси в печінці
- корисний при захворюваннях органів травлення (наприклад, гастриту)
- сприяє підтримці і зміцненню зору
- виводить з організму холестерин, токсини, шлаки 
. . . . .